Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα με θέμα τον μαραθώνιο και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο το κόσμο, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένους αρχηγούς, συμμετοχή στους αγώνες και διαμονή.

Πρόσφατα Νέα

Ακολουθήστε μας:

Top
Image Alt

Ημιμαραθώνιος Λονδίνου 2024

Μια παγκόσμια και μοναδική διοργάνωση σε μια γιορτή της θαυμάσιας πολιτιστικής πολυμορφίας της μεγάλης πόλης του Λονδίνου!

Ημιμαραθώνιος Λονδίνου 2024

460€ ανά άτομο
05-08/04
18+ Ηλικία
big half

Σχεδιασμένος από την London Marathon Events Ltd, σε συνεργασία με την Sported, ο Ημιμαραθώνιος The Great Big Half είναι ένα νέο φεστιβάλ μιας ημέρας γύρω από την απόσταση του μισού μαραθωνίου, που αποσκοπεί να γίνει μια παγκόσμια και μοναδική διοργάνωση σε μια γιορτή της θαυμάσιας πολιτιστικής πολυμορφίας της μεγάλης πόλης του Λονδίνου.

  • Ημερομηνία Μαραθωνίου: Κυριακή 7 Απριλίου 2024
  • Ώρα Έναρξης: 09.00
  • Είδος: Ημιμαραθώνιος
  • Χρονικό Όριο Διαδρομής: 3,5 Ώρες
  • Συμμετέχοντες: 18.000 Αθλητές
  • Μέση Θερμοκρασία: 17 C°
  • Μέση Υγρασία: 88%
  • Ελάχιστο Όριο Ηλικίας: 18 Ετών

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

✔  Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών

✔  Κάτοικοι Ελλάδας

✔  Κάτοικοι άλλων χωρών, όταν δεν υπάρχει επίσημος ταξιδιωτικός πράκτορας ενός Μαραθωνίου.

0 Reviews
  • Περιλαμβάνει
    Διαμονή
    Εξειδικευμένοι συνοδοί
    Κόστος συμμετοχής μαραθωνίου
    Μετάλλιο, δίπλωμα & προωθητικό υλικό
    Πρωινό
    Ταξιδιωτική ασφάλεια (εκτός τιμής πακέτου /συνίσταται ανεπιφύλακτα)
  • Δεν περιλαμβάνει
    Αεροπορικά εισιτήρια
    Δείπνο
    Μεσημεριανό
    Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο
    Μεταφορά στην εκκίνηση
    Προσωπικά έξοδα
    Φόροι αεροδρομίων

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

1
Αναχώρηση / Άφιξη / Προετοιμασία
Πρόγραμμα 1ης ημέρας: Φτάνουμε στο ξενοδοχείο το οποίο θα αποτελέσει τη βάση μας για τις επόμενες ημέρες. Σας υποδέχονται οι συνοδοί του Golden Marathon Tours. Τακτοποιούμε τα πράγματά μας και μετά το check in πηγαίνουμε στις εγκαταστάσεις του μαραθωνίου για να πάρουμε το υλικό του αγώνα.
2
Προπόνηση / Ελεύθερη Ώρα
Πρόγραμμα 2ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και κάνουμε μία πρωινή προπόνηση. Έπειτα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε τα αξιοθέατα και τη πόλη του Λονδίνου.
3
Ημέρα Διεξαγωγής Μαραθώνιου
Πρόγραμμα 3ης ημέρας: Μεταφερόμαστε στο χώρο του αγώνα. Οι συνοδοί του Golden Marathon Tours σας οδηγούν στην εκκίνηση αν είστε αθλητής ή σας τοποθετούν σε ένα καλό σημείο με σκοπό τη παρακολούθηση του μαραθωνίου αν είστε συνοδός. Συμμετέχουμε στον αγώνα και έπειτα έχουμε ελεύθερη ώρα.
4
Τέλος Προγράμματος & Επιστροφή
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας μοιράζοντας όλοι μας τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε. Έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία μας ψώνια πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο.

Ας γνωρίσουμε τo Λονδίνο

Το Λονδίνο είναι ένα ζωντανό μείγμα μεγαλείου, ιστορίας, στυλ και κουλτούρας που χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο δελεαστικό. Γοητευτικό με τα βασιλικά πάρκα, τις παγκόσμιας κλάσης δωρεάν γκαλερί τέχνης και τις ξύλινες παμπ με την αφρώδη μπίρα του. Οι αρχαίοι δρόμοι του Λονδίνου και η μεγαλοπρεπής αρχιτεκτονική σε ταξιδεύουν στον κόσμο του παρελθόντος.
Οι δρόμοι του Λονδίνου, σας μεταφέρουν πίσω στους αιώνες με την αρχιτεκτονική τους, και η ποικιλότητα του πληθυσμού του σε μεταφέρουν σε άλλες ηπείρους. Γεμάτο με βρετανικά εμβλήματα, η πανταχού παρουσία των μαύρων ταξί, με πανύψηλες κορυφές ασβεστόλιθου του Κοινοβουλίου, το Λονδίνο ενώνει μια πολύχρωμη ιστορία και παραδόσεις με την δημιουργικότητα των άκρων και την αληθινή πολυπολιτισμικότητα.
Είτε εξερευνώντας μία από τις ξακουστές αγορές ή χαλαρώνοντας σε ένα καταπράσινο πάρκο, θα δείτε πρόσωπα από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Πολιτιστικά, το Λονδίνο είναι εκπληκτικό, με τις γκαλερί και τα μουσεία του, μεταξύ των οποίων είναι και μερικά από τα πιο γνωστά στο κόσμο. Από τα θαύματα της φύσης που στεγάζονται μέσα στο περίτεχνο, με πρόσοψη από τερακότα Μουσείου Φυσικής Ιστορίας έως τους καλλιτέχνες των άκρων του Tate Modern, πολλά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα του Λονδίνου είναι δωρεάν..
Με περισσότερες από 300 γλώσσες που ομιλούνται στην πόλη, με τους κατοίκους που έρχονται από κάθε γωνιά του πλανήτη στο Λονδίνο αισθάνεσαι όχι μόνο ότι βρίσκεσαι στο κέντρο του κόσμου αλλά ότι είναι ένας ολόκληρος κόσμος μέσα σε μία πόλη. Είτε βρίσκεστε στο λαμπερό West End, ατενίζοντας προς τα κτήρια του Κοινοβουλίου από τη γέφυρα Waterloo, είτε θαυμάζετε τους γυαλιστερούς πύργους Bank και Moorgate ή κάνετε βόλτα στους εμπορικούς δρόμους του Shoreditch, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είστε σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις στη γη.
Πηγή: Λονδίνο Οδηγός Πόλης

Τιμοκατάλογος

Παρακάτω ακολουθούν οι τιμές του πακέτου ανάλογα τον τύπο δωματίου που θέλετε να επιλέξετε και τη συμμετοχή σας στον μαραθώνιο:

Hotel Holiday Inn Whitechapel ****

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια τοποθεσία στην καρδιά του Ανατολικού Λονδίνου, ένα πολιτιστικό hotspot πρωτοποριακής τέχνης και μόδας. Αυτό το Holiday Inn απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τους σταθμούς Whitechapel και Shadwell του μετρό. Προσφέρει εστιατόριο, χώρο εργασίας, lounge bar και κέντρο εκγύμνασης με μίνι γυμναστήριο. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα εμβληματικά σημεία ενδιαφέροντος, όπως την Τάουερ Μπριτζ και τον Πύργο του Λονδίνου ή να περιηγηθείτε στην αγορά Old Spitalfields, όπου θα ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις. Μετά από μια ξενάγηση στα βήματα του Τζακ του Αντεροβγάλτη και στα έργα Street Art της περιοχής, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια επίσκεψη στην Αγορά Λουλουδιών της Columbia Road ή στη Brick Lane, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε το περίφημο πικάντικο κάρυ. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, κλιματισμό, τηλεόραση HD επίπεδης οθόνης με συσκευή chromecast, κουρτίνες συσκότισης και επιλογή μαξιλαριού. Επιπλέον, υπάρχει ειδικός χώρος εργασίας με καλά φωτισμένη επιφάνεια εργασίας και φαξ. Στα οικογενειακά δωμάτια παρέχεται επίσης επιπλέον κρεβάτι. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών διαμένουν και απολαμβάνουν τα γεύματά τους, δωρεάν! Η οικονομική περιοχή του Λονδίνου είναι προσβάσιμη σε 10 λεπτά με τις γραμμές Hammersmith και City του μετρό, καθώς και τον σιδηρόδρομο DLR. Για αγορές και διασκέδαση, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γουέστ Εντ και το καινούργιο εμπορικό κέντρο Westfield Stratford, σε απόσταση μόλις 15 λεπτών. Το Αεροδρόμιο City του Λονδίνου απέχει 8χλμ. από το κατάλυμα.
ΕΙΔΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ  ΚΟΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗ  ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ 
Single Room  590€   
Double Room  460€  290€ 

You don't have permission to register