Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα με θέμα τον μαραθώνιο και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο το κόσμο, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένους αρχηγούς, συμμετοχή στους αγώνες και διαμονή.

Πρόσφατα Νέα

Ακολουθήστε μας:

Top
Image Alt

Golden Marathon Tours

Ο μαραθώνιος δρόμος, το πάθος της ζωής μας
Ταξιδιωτικά πακέτα Μαραθώνιων www.goldenmarathontours.gr

Ποιοι Είμαστε

Η ομάδα του Golden Marathon Tours αποτελείται από διακεκριμένους αθλητές μαραθωνίου ο σκοπός των οποίων είναι να μοιραστούν την αγάπη τους για τον αθλητισμό με όλους εσάς που θέλετε να συμμετάσχετε σε μαραθώνιους σε όλο το κόσμο, με εύκολο και σίγουρο τρόπο.

Golden Marathon Tours

passion

Το πάθος της ζωής μας

Τα μέλη της ομάδας μας είναι αθλητές και δρομείς που χαρακτηριστικό τους είναι η αγάπη και το πάθος τους για τον αθλητισμό, τον μαραθώνιο και τη ζωή. Μέσα από το Golden Marathon Tours έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν το πάθος τους με όλους εσάς.

services

Οι υπηρεσίες μας

Η βασική υπηρεσία που σας παρέχει η εξειδικευμένη ομάδα του Golden Marathon Tours είναι η παροχή ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών πακέτων. Mε θέμα τον μαραθώνιο και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο το κόσμο και περιλαμβάνουν εξειδικευμένους αρχηγούς, συμμετοχή στους αγώνες και διαμονή.

Our Team

Γιώργος Καραγιάννης - Golden Marathon Tours

Γιώργος Καραγιάννης

Πρωταθλητής Μαραθώνιου Δρόμου

Πρωταθλητής Μαραθωνίου Δρόμου, Χρυσός Βαλκανιονίκης ανώμαλου δρόμου με 10ετη καριέρα με μεγάλες επιτυχίες στην Ιταλία σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων και μαραθωνίους.

Έφη Παπαδοπούλου - Golden Marathon Tours

Έφη Παπαδοπούλου

Πρωταθλήτρια Στίβου

Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Βαλκανιονίκης & Μεσογειονίκης Κλειστού Στίβου 400μ / 800μ με πολυετή εμπειρία, συμμετοχές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες σε όλο το κόσμο.

Άδεια Τουριστικού Γραφείου

You don't have permission to register