Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα με θέμα τον μαραθώνιο και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο το κόσμο, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένους αρχηγούς, συμμετοχή στους αγώνες και διαμονή.

Πρόσφατα Νέα

Ακολουθήστε μας:

Top
Image Alt

Μαραθώνιος Νέας Υόρκης 2024

Ο μαραθώνιος της Νέας Υόρκης είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά γεγονότα σε όλο τον κόσμο!

Μαραθώνιος Νέας Υόρκης 2024

2050€ ανά άτομο
31/10-04/11
18+ Ηλικία
NYCM ITO Designation Logo (1)

Μια φαντασμαγορική εκδήλωση σε γιορτινούς ρυθμούς, με χιλιάδες φανατικούς υποστηρικτές που κατά μήκος όλης της διαδρομής μεταφέρουν την ενέργεια τους απογειώνοντας όλους τους δρομείς με την τεράστια δύναμη τους προς τον τερματισμό. Ο μαραθώνιος της Νέας Υόρκης είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά γεγονότα σε όλο τον κόσμο!

Η διαδρομή αρχίζει από την γέφυρα Verrazano και διασχίζοντας τους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης, Staten Island, Μπρούκλιν, Κουίνς, Μπρονξ και Μανχάταν, καταλήγει στο Central Park όπου είναι ο τερματισμός!

Μετά τον αγώνα, η επίσκεψη στο Big Apple είναι ιδανική ευκαιρία να ζήσετε μια ακόμη φανταστική εμπειρία, συνδυάζοντας ένα υπέροχο μαραθώνιο και μια ζωντανή, μοναδική πόλη στον κόσμο!

  • Ημερομηνία Μαραθωνίου: Κυριακή 3 Nοεμβρίου 2024
  • Ώρα Έναρξης: 09.00
  • Είδος: Μαραθώνιος
  • Χρονικό Όριο Διαδρομής: 7 Ώρες
  • Συμμετέχοντες: 60.000 Αθλητές
  • Μέση Θερμοκρασία: 13 C°
  • Μέση Υγρασία: 60%
  • Ελάχιστο Όριο Ηλικίας: 18 Ετών

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

✔  Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών

✔  Κάτοικοι Ελλάδας

✔  Κάτοικοι άλλων χωρών, όταν είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος/ Κύπρου

0 Reviews
  • Περιλαμβάνει
    Διαμονή
    Εξειδικευμένοι συνοδοί
    Κόστος συμμετοχής μαραθωνίου
    Μετάλλιο, δίπλωμα & προωθητικό υλικό
    Μεταφορά στην εκκίνηση
    Πρωινό
    Ταξιδιωτική ασφάλεια (εκτός τιμής πακέτου /συνίσταται ανεπιφύλακτα)
  • Δεν περιλαμβάνει
    Αεροπορικά εισιτήρια
    Δείπνο
    Μεσημεριανό
    Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο
    Προσωπικά έξοδα
    Φόροι αεροδρομίων

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

1
Αναχώρηση / Άφιξη / Προετοιμασία
Πρόγραμμα 1ης ημέρας: Φτάνουμε στο ξενοδοχείο το οποίο θα αποτελέσει τη βάση μας για τις επόμενες ημέρες. Σας υποδέχονται οι συνοδοί του Golden Marathon Tours. Τακτοποιούμε τα πράγματά μας και μετά το check in πηγαίνουμε στις εγκαταστάσεις του μαραθωνίου για να πάρουμε το υλικό του αγώνα.
2
Προπόνηση / Ελεύθερη Ώρα
Πρόγραμμα 2ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και κάνουμε μία πρωινή προπόνηση. Έπειτα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε τα αξιοθέατα και τη πόλη της Νέας Υόρκης.
3
Προπόνηση / Ελεύθερη Ώρα
Πρόγραμμα 3ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και κάνουμε μία πρωινή προπόνηση. Έπειτα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε τα αξιοθέατα και τη πόλη της Νέας Υόρκης.
4
Ημέρα Διεξαγωγής Μαραθώνιου
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Μεταφερόμαστε στο χώρο του αγώνα. Οι συνοδοί του Golden Marathon Tours σας οδηγούν στην εκκίνηση αν είστε αθλητής ή σας τοποθετούν σε ένα καλό σημείο με σκοπό τη παρακολούθηση του μαραθωνίου αν είστε συνοδός. Συμμετέχουμε στον αγώνα και έπειτα έχουμε ελεύθερη ώρα.
5
Τέλος Προγράμματος & Επιστροφή
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας μοιράζοντας όλοι μας τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε. Έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία μας ψώνια πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο.

Ας γνωρίσουμε τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης

Ο TCS New York City Marathon σας ταξιδεύει σε πανύψηλα κτίρια, πολυσύχναστους δρόμους και παγκοσμίου φήμης εμβληματικά αξιοθέατα. Τρέξτε και ολοκληρώσετε τον καλύτερο μαραθώνιο στον κόσμο για το ταξίδι μιας ζωής στο Big Apple!
Ξεκινώντας από το Staten Island, θα διασχίσετε τους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης μέχρι τον τερματισμό στο όμορφο Central Park. Ο μαραθώνιος TCS New York City είναι μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη ανεξίτηλα στη μνήμη σας. Είτε πρόκειται για τον πρώτο και μοναδικό μαραθώνιο είτε για τον προορισμό του μαραθωνίου ονείρου σας, το TCS New York City Marathon βρίσκεται στις καρδιές των δρομέων σε όλο τον κόσμο.
Ως Επίσημος Διεθνής Ταξιδιωτικός Πράκτορας (ITO) του TCS New York City Marathon, το Κορυφαίο γεγονός του New York Road Runners (NYRR), η Golden Run Tours μπορεί να σας προσφέρει εγγυημένη εγγραφή στον TCS New York Marathon.

Τιμοκατάλογος

Παρακάτω ακολουθούν οι τιμές του πακέτου ανάλογα το ξενοδοχείο της επιλογής σας, τον τύπο δωματίου και τη συμμετοχή σας στον μαραθώνιο:

HYATT PLACE MIDTOWN 4*

Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Μανχάταν, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια από το Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ. Προσφέρει δωρεάν WiFi και μοντέρνα δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ο σταθμός 34th Street—Herald Square του μετρό είναι προσβάσιμος σε 4 λεπτά με τα πόδια. Όλα τα δωμάτια του Hyatt Place New York έχουν γωνιακό καναπέ και ψυγείο. Περιλαμβάνουν επίσης επιφάνεια εργασίας και παροχές για καφέ. Οι επισκέπτες μπορούν να ασκηθούν στο γυμναστήριο ή να χρησιμοποιήσουν το επιχειρηματικό κέντρο που διαθέτει υπηρεσίες φαξ και φωτοτυπιών. Το New York City Hyatt Place απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από την Τάιμς Σκουέρ και 10 λεπτά με το μετρό από το Σέντραλ Πάρκ.
ΕΙΔΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
Single Room 2.900 €
Double Room (2beds) 2.150 € 1.050 €
Double Room (1bed) 2.050 € 950 €
Τriple Room 1.780 € 780 €
Quadruple Room 1.680 € 680 €

You don't have permission to register