Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα με θέμα τον μαραθώνιο και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο το κόσμο, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένους αρχηγούς, συμμετοχή στους αγώνες και διαμονή.

Πρόσφατα Νέα

Ακολουθήστε μας:

Top
Image Alt

BMW BERLIN-MARATHON 2024

Η ατμόσφαιρα στο Μαραθώνιο του Βερολίνο είναι παγκόσμιας κλάσης και η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!

BMW BERLIN-MARATHON 2024

1050€ ανά άτομο
27-30/09
18+ Ηλικία

Το Βερολίνο είναι ένας από τους μεγαλύτερους μαραθώνιους στον κόσμο με πορεία που διασχίζει το πρώην Ανατολικό και Δυτικό Βερολίνο. Είναι εντελώς επίπεδο με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και σε συνδυασμό με τους εκατοντάδες χιλιάδες θεατές σε ολόκληρη την διαδρομή να σας εμψυχώνουν, το Βερολίνο καθίσταται ως το ιδανικό μέρος για να νιώσετε τις πιο συγκινητικές και δυνατές στιγμές του μαραθωνίου. Πιθανώς δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τον BMW Marathon race για να πραγματοποιήσετε το ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ σας!

Ο BMW BERLIN-MARATHON είναι ένας αγώνας γεμάτος από ρεκόρ. Η τελευταία διοργάνωση του 2023 ήταν μια ιστορική μέρα για τον μαραθώνιο. Η Tigist Aseffa διέσχισε την γραμμή του τερματισμού στην Πύλη του Βρανδεμβούργου με χρόνο 2:11:53 σημειώνοντας ένα φανταστικό νέο παγκόσμιο ρεκόρ. O Eliud Kipchoge γιόρτασε την 5η του νίκη και έγινε ο αθλητής με τις περισσότερες νίκες στον μαραθώνιο του Βερολίνου. Τέλος παγκόσμιο ρεκόρ καταγράφηκε και στον αγώνα αθλητριών με αναπηρικό αμαξίδιο από την Cathrine Debrunner από την Ελβετία με χρόνο 1:34:16.

 

Η Golden Marathon Tours προσφέρει μια επιλογή πακέτου με ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Βερολίνου και εγγυημένη εγγραφή στον BMW BERLIN-MARATHON 2024 για να ζήσετε κι εσείς μοναδικές εμπειρίες και ιστορικές στιγμές.

    • Ημερομηνία Μαραθωνίου: Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
    • Ώρα Έναρξης: 09.15
    • Είδος: Μαραθώνιος
    • Χρονικό Όριο Διαδρομής: 7 Ώρες
    • Συμμετέχοντες: 43.000 Αθλητές
    • Μέση Θερμοκρασία: 13 C°
    • Μέση Υγρασία: 50%
    • Ελάχιστο Όριο Ηλικίας: 18 Ετών

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

✔  Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών

✔  Κάτοικοι Ελλάδας

✔  Κάτοικοι άλλων χωρών.

0 Reviews
  • Περιλαμβάνει
    Διαμονή
    Εξειδικευμένοι συνοδοί
    Κόστος συμμετοχής μαραθωνίου
    Μετάλλιο, δίπλωμα & προωθητικό υλικό
    Μεταφορά στην εκκίνηση
    Πρωινό
    Ταξιδιωτική ασφάλεια (εκτός τιμής πακέτου /συνίσταται ανεπιφύλακτα)
  • Δεν περιλαμβάνει
    Αεροπορικά εισιτήρια
    Δείπνο
    Μεσημεριανό
    Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο
    Προσωπικά έξοδα
    Φόροι αεροδρομίων

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

1
Αναχώρηση / Άφιξη / Προετοιμασία
Πρόγραμμα 1ης ημέρας: Φτάνουμε στο ξενοδοχείο το οποίο θα αποτελέσει τη βάση μας για τις επόμενες ημέρες. Σας υποδέχονται οι συνοδοί του Golden Marathon Tours. Τακτοποιούμε τα πράγματά μας και μετά το check in πηγαίνουμε στις εγκαταστάσεις του μαραθωνίου για να πάρουμε το υλικό του αγώνα.
2
Προπόνηση / Ελεύθερη Ώρα
Πρόγραμμα 2ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και κάνουμε μία πρωινή προπόνηση. Έπειτα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε τα αξιοθέατα και τη πόλη του Βερολίνου.
3
Ημέρα Διεξαγωγής Μαραθώνιου
Πρόγραμμα 3ης ημέρας: Μεταφερόμαστε στο χώρο του αγώνα. Οι συνοδοί του Golden Marathon Tours σας οδηγούν στην εκκίνηση αν είστε αθλητής ή σας τοποθετούν σε ένα καλό σημείο με σκοπό τη παρακολούθηση του μαραθωνίου αν είστε συνοδός. Συμμετέχουμε στον αγώνα και έπειτα έχουμε ελεύθερη ώρα.
4
Τέλος Προγράμματος & Επιστροφή
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας μοιράζοντας όλοι μας τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε. Έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία μας ψώνια πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο.
5
Τέλος Προγράμματος & Επιστροφή
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας μοιράζοντας όλοι μας τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε. Έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία μας ψώνια πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο.

Ας γνωρίσουμε τoν Μαραθώνιο του Βερολίνου

Ο γρηγορότερος μαραθώνιος στη Γη επέστρεψε! Ο 45os Μαραθώνιος του Βερολίνου μετά την ατυχή ακύρωση του το 2020, ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2021!
Ο Μαραθώνιος του Βερολίνου ξεκίνησε το 1974 ως ένα μικρό γεγονός μέσω του δάσους Grunewald κοντά στο Βερολίνο. Με τα χρόνια ο αγώνας έχει εξελιχθεί σε έναν από τους 6 World Marathon Majors και στους δρόμους της πόλης.
Ο αγώνας ξεκινάει στην 6 λωρίδων Strasse des 17 Juni και διεξάγεται σε μια μέση ετήσια θερμοκρασία 13 βαθμών κελσίου. Η διαδρομή περνάει σε μερικά από τα υπέροχα αξιοθέατα του Ανατολικού και του Δυτικού Βερολίνου, πριν τελειώσει λίγο πιο πέρα ​​από την υπέροχη Πύλη του Βρανδεμβούργου και κοντά στο The Reichstag.
Εκτός από τον μαραθώνιο, υπάρχει το Πρωινό τρέξιμο το Σάββατο το πρωί, το οποίο τελειώνει στο Ολυμπιακό Στάδιο του 1936 και είναι μια απολαυστική εκδήλωση για όλο τον κόσμο! Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το Inline Skating το απόγευμα του Σαββάτου.
Στον μαραθώνιο του 2018, ο Eliud Kipchoge της Κένυας έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ που κρατούσε από το 2014 ο συμπατριώτης του Dennis Kimetto για σχεδόν 1 λεπτό και είκοσι δευτερόλεπτα, με 2:01:39. Το παγκόσμιο ρεκόρ έχει σπάσει πέντε φορές στο Βερολίνο τα τελευταία δέκα χρόνια.
 

Τιμοκατάλογος

Παρακάτω ακολουθούν οι τιμές του πακέτου ανάλογα το ξενοδοχείο της επιλογής σας, τον τύπο δωματίου και τη συμμετοχή σας στον μαραθώνιο:

Park Inn By Radisson Alexander Platz ****

Το ξενοδοχείο Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους τουρίστες που επισκέπτονται το Βερολίνο. Εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις, το ξενοδοχείο προσφέρει μία άνετη διαμονή στους επισκέπτες του.
Σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση των επισκεπτών, τα δωμάτια προσφέρουν κλιματισμό, ασύρματη σύνδεση internet (με χρέωση), θυρίδα ασφαλείας για φορητό υπολογιστή, δορυφορική/καλωδιακή τηλεόραση και καθιστικό, εξασφαλίζοντας ξεκούραστες νύχτες και απόλυτη άνεση.
Κάντε ένα διάλειμμα μετά από μία μεγάλη μέρα στους δρόμους και αξιοποιήστε τα μασάζ, τη σάουνα και το γυμναστήριο. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα και η άριστη εξυπηρέτηση είναι δεδομένα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.
ΕΙΔΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ  ΚΟΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗ  ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ 
Single Room  1400   
Double Sharing Room (1bed) per runner  1050  480 
Double Sharing Room (2 beds) per runner  1150  580 
Family Room/Junior Suit (2kids)  1829   
[vc_empty_space height="35px"4
You don't have permission to register