Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα με θέμα τον μαραθώνιο και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο το κόσμο, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένους αρχηγούς, συμμετοχή στους αγώνες και διαμονή.

Πρόσφατα Νέα

Ακολουθήστε μας:

Top
Image Alt

Μαραθώνιος Λονδίνου 2024

Ο Μαραθώνιος του Λονδίνου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις στην Ευρώπη!

Μαραθώνιος Λονδίνου 2024

2850€ ανά άτομο
19-22/04
18+ Ηλικία
image003

Ο μαραθώνιος του Λονδίνου είναι ένας από τους SIX WORLD MARATHON MAJORS και το 2023 περισσότεροι από 500.000 δρομείς από όλο τον κόσμο έκαναν εγγραφή για συμμετοχή στον επόμενο διεθνή Μαραθώνιο του Λονδίνου, καταρρίπτοντας το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ, όπως ανακοίνωσαν οι Βρετανοί διοργανωτές!

Στη διοργάνωση του 2023 ο Κενυάτης Kelvin Kiptum κατέρριψε το ρεκόρ διαδρομής με χρόνο 2:01:25, το οποίο αποτελεί την 3η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.

  • Ημερομηνία Μαραθωνίου: Κυριακή 21 Απριλίου 2024
  • Ώρα Έναρξης: 09.00
  • Είδος: Μαραθώνιος
  • Χρονικό Όριο Διαδρομής: 8 Ώρες
  • Συμμετέχοντες: 55.000 Αθλητές
  • Μέση Θερμοκρασία: 15 C°
  • Μέση Υγρασία: 82%
  • Ελάχιστο Όριο Ηλικίας: 18 Ετών

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

✔  Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών

✔  Κάτοικοι Ελλάδας

✔ Κάτοικοι άλλων χωρών μόνον όταν είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος ή Κύπρου.

0 Reviews
  • Περιλαμβάνει
    Διαμονή
    Εξειδικευμένοι συνοδοί
    Κόστος συμμετοχής μαραθωνίου
    Μετάλλιο, δίπλωμα & προωθητικό υλικό
    Ταξιδιωτική ασφάλεια (εκτός τιμής πακέτου /συνίσταται ανεπιφύλακτα)
  • Δεν περιλαμβάνει
    Αεροπορικά εισιτήρια
    Δείπνο
    Μεσημεριανό
    Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο
    Μεταφορά στην εκκίνηση
    Προσωπικά έξοδα
    Πρωινό
    Φόροι αεροδρομίων

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

1
Αναχώρηση / Άφιξη / Προετοιμασία
Πρόγραμμα 1ης ημέρας: Φτάνουμε στο ξενοδοχείο το οποίο θα αποτελέσει τη βάση μας για τις επόμενες ημέρες. Σας υποδέχονται οι συνοδοί του Golden Marathon Tours. Τακτοποιούμε τα πράγματά μας και μετά το check in πηγαίνουμε στις εγκαταστάσεις του μαραθωνίου για να πάρουμε το υλικό του αγώνα.
2
Προπόνηση / Ελεύθερη Ώρα
Πρόγραμμα 2ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και κάνουμε μία πρωινή προπόνηση. Έπειτα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε τα αξιοθέατα και τη πόλη του Λονδίνου.
3
Ημέρα Διεξαγωγής Μαραθώνιου
Πρόγραμμα 3ης ημέρας: Μεταφερόμαστε στο χώρο του αγώνα. Οι συνοδοί του Golden Marathon Tours σας οδηγούν στην εκκίνηση αν είστε αθλητής ή σας τοποθετούν σε ένα καλό σημείο με σκοπό τη παρακολούθηση του μαραθωνίου αν είστε συνοδός. Συμμετέχουμε στον αγώνα και έπειτα έχουμε ελεύθερη ώρα.
4
Τέλος Προγράμματος & Επιστροφή
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας μοιράζοντας όλοι μας τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε. Έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία μας ψώνια πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο.

Ας γνωρίσουμε τον Μαραθώνιο του Λονδίνου

Ο Μαραθώνιος του Λονδίνου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις στην Ευρώπη.
Περισσότεροι από 450.000 δρομείς από όλο τον κόσμο έκαναν εγγραφή για συμμετοχή στον επόμενο διεθνή Μαραθώνιο του Λονδίνου, καταρρίπτοντας το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ, όπως ανακοίνωσαν οι Βρετανοί διοργανωτές.
Ο Μαραθώνιος του Λονδίνου ξεκινά στο Blackheath, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, και συνεχίζεται στα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης. Στο Woolwich, Greenwich, Isle of Dogs, στον Πύργο και στην Γέφυρα του Λονδίνου αλλά και από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Ανάλογα με το χρώμα στο νούμερο του αθλητή (μπλε, πράσινο ή κόκκινο), καθορίζεται και η θέση του στην εκκίνηση. Στον σταθμό Blackheath ξεκινούν οι δρομείς με μπλε χρώμα, στο Maze Hill αυτοί με πράσινο και στο Greenwich όσοι έχουν κόκκινο.
Όλες οι θέσεις εκκίνησης απέχουν περίπου 15-20 λεπτά με τα πόδια.

Τιμοκατάλογος

Παρακάτω ακολουθούν οι τιμές του πακέτου ανάλογα τον τύπο δωματίου της επιλογής σας και τη συμμετοχή σας στον μαραθώνιο:

CANOPY BY HILTON LONDON CITY ****

Το Canopy by Hilton London City βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Tower Bridge και τις καλύτερες αγορές, ιστορικά ορόσημα και μουσεία της πρωτεύουσας.
Εξερευνήστε την πόλη με τα δωρεάν ποδήλατα Canopy ή περπατήστε δύο λεπτά μέχρι το σταθμό Aldgate του μετρό. Η γραμμή Elizabeth απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Liverpool Street.
To Canopy by Hilton London City προσφέρει βραδινές γευσιγνωσίες και δωμάτια φιλικά προς τα κατοικίδια. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων διαθέτει 581 δωμάτια, 112 διαμερίσματα, 9 αίθουσες συσκέψεων, 2 εστιατόρια και ένα μπαρ με βεράντα. γυμναστήριο και executive lounge. Δείπνο, ποτό και χειροποίητα κοκτέιλ απολαύστε με θέα στον 11ο όροφο, στο Florattica Rooftop. Ακόμα, δοκιμάστε μια απολαυστική ποικιλία από καφέ, ποτά και απολαυστικά σνακ στο St. Clare Coffee and Bar. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κράτηση για την αποκλειστική ιδιωτική τραπεζαρία στο Penny Squares για την ειδική σας εκδήλωση.

Η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου, το βραβευμένο φαγητό και το αληθινό πάθος για εξυπηρέτηση θα κάνουν τη διαμονή σας στο Λονδίνο μια ευχάριστη και μοναδική εμπειρία.

ΕΙΔΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
Single Room 3.600 €
Double Room (1 bed) 2.850 € 1.100 €
Double Room (2 beds) 2.950 € 1.200 €
Family Room/Junior Suit 4.500 €
You don't have permission to register