Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα με θέμα τον μαραθώνιο και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο το κόσμο, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένους αρχηγούς, συμμετοχή στους αγώνες και διαμονή.

Πρόσφατα Νέα

Ακολουθήστε μας:

Top
Image Alt

Μαραθώνιος Εδιμβούργου 2024

Ο Μαραθώνιος του Εδιμβούργου είναι ενταγμένος στο δρομικό γεγονός Edinburgh Marathon Festival στην πόλη της Σκωτίας!

Μαραθώνιος Εδιμβούργου 2024

450€ ανά άτομο
24-27/05
18+ Ηλικία
edimburg-marathon-goldenmarathontours-logo

Ο Μαραθώνιος του Εδιμβούργου είναι ενταγμένος στο δρομικό γεγονός Edinburgh Marathon Festival στην πόλη της Σκωτίας. Ψηφίστηκε ως ο ταχύτερος μαραθώνιος στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Runners World, ιδανικός αν είναι ο πρώτος μαραθώνιος σας ή ψάχνετε για PB. Ο Μαραθώνιος του Εδιμβούργου κάνει sold out κάθε χρόνο από το 2008 και μετά, ενώ αποτελεί και τον δεύτερο μεγαλύτερο μαραθώνιος στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά το Λονδίνο.

  • Ημερομηνία Μαραθωνίου: Κυριακή 26 Μαΐου 2024
  • Ώρα Έναρξης: 10.00
  • Είδος: Μαραθώνιος
  • Χρονικό Όριο Διαδρομής: 6,5 Ώρες
  • Συμμετέχοντες: 10.000 Αθλητές
  • Μέση Θερμοκρασία: 14 C°
  • Μέση Υγρασία: 70%
  • Ελάχιστο Όριο Ηλικίας: 18 Ετών

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

✔  Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών

✔  Κάτοικοι Ελλάδας

✔  Κάτοικοι άλλων χωρών.

0 Reviews
  • Περιλαμβάνει
    Διαμονή
    Εξειδικευμένοι συνοδοί
    Κόστος συμμετοχής μαραθωνίου
    Μετάλλιο, δίπλωμα & προωθητικό υλικό
    Πρωινό
    Ταξιδιωτική ασφάλεια (εκτός τιμής πακέτου /συνίσταται ανεπιφύλακτα)
  • Δεν περιλαμβάνει
    Αεροπορικά εισιτήρια
    Δείπνο
    Μεσημεριανό
    Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο
    Μεταφορά στην εκκίνηση
    Προσωπικά έξοδα
    Φόροι αεροδρομίων

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

1
Αναχώρηση / Άφιξη / Προετοιμασία
Πρόγραμμα 1ης ημέρας: Φτάνουμε στο ξενοδοχείο το οποίο θα αποτελέσει τη βάση μας για τις επόμενες ημέρες. Σας υποδέχονται οι συνοδοί του Golden Marathon Tours. Τακτοποιούμε τα πράγματά μας και μετά το check in πηγαίνουμε στις εγκαταστάσεις του μαραθωνίου για να πάρουμε το υλικό του αγώνα.
2
Προπόνηση / Ελεύθερη Ώρα
Πρόγραμμα 2ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και κάνουμε μία πρωινή προπόνηση. Έπειτα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε τα αξιοθέατα και τη πόλη του Εδιμβούργου.
3
Ημέρα Διεξαγωγής Μαραθώνιου
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Μεταφερόμαστε στο χώρο του αγώνα. Οι συνοδοί του Golden Marathon Tours σας οδηγούν στην εκκίνηση αν είστε αθλητής ή σας τοποθετούν σε ένα καλό σημείο με σκοπό τη παρακολούθηση του μαραθωνίου αν είστε συνοδός. Συμμετέχουμε στον αγώνα και έπειτα έχουμε ελεύθερη ώρα.
4
Τέλος Προγράμματος & Επιστροφή
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας μοιράζοντας όλοι μας τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε. Έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία μας ψώνια πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο.

Ας γνωρίσουμε τo Μαραθώνιο του Εδιμβούργου

Το Εδιμβούργο είναι η πρωτεύουσα της Σκωτίας από το 1437 και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της. Η πόλη αποτέλεσε μεγάλο κέντρο την εποχή του Διαφωτισμού χάρη στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Είναι η έβδομη μεγαλύτερη πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ευρώπη κι έρχεται δεύτερη σε τουρίστες πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά το Λονδίνο.
Βρετανικό στιλ, αλλά και μεσαιωνικό μυστήριο. Καταπράσινα πάρκα και κανάλια στην καρδιά της πόλης και εμπορικοί δρόμοι που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την Oxford Street. Κάστρα, παλάτια, λόφοι με συγκλονιστική θέα και pubs που σερβίρουν μπύρες, αυθεντικό ουίσκι και σκωτσέζικες σπεσιαλιτέ. 
Ο μαραθώνιος του Εδιμβούργου ψηφίστηκε ως ο ταχύτερος μαραθώνιος στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Runners World και είναι ιδανικός αν είναι ο πρώτος μαραθώνιος σας ή ψάχνετε διαδρομή για ατομικό ρεκόρ! Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μαραθώνιος στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τον μαραθώνιο του Λονδίνου και κάθε χρόνο όλες οι θέσεις για συμμετοχή είναι sold out!    

Τιμοκατάλογος

Παρακάτω ακολουθούν οι τιμές του πακέτου ανάλογα τον τύπο δωματίου που θέλετε να επιλέξετε και τη συμμετοχή σας στον μαραθώνιο:

Best Western Kings Manor ****

Το Best Western Kings Manor βρίσκεται στο Εδιμβούργο και προσφέρει δωρεάν WiFi, πισίνα 20μ. και γυμναστήριο. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν επίσης πρόσβαση στο Fountain Spa Leisure Club, το οποίο διαθέτει σάουνα, ατμόλουτρο και μια σουίτα με περιποιήσεις ομορφιάς. Θα βρείτε ακόμη μπανιέρα-υδρομασάζ και γήπεδο τένις.
Το ξενοδοχείο έχει ευρύχωρα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση και 24ωρη υπηρεσία δωματίου. Στα δωμάτια υπάρχει δίσκος με παροχές για τσάι και καφέ.
Το Kings Manor αποτελεί επιχείρηση με περιβαλλοντική ευθύνη που προωθεί τον οικολογικό τουρισμό.
Η παραλία Portobello απέχει 10 λεπτά με τα πόδια, ενώ ο σιδηροδρομικός σταθμός απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Το κέντρο της πόλης είναι βρίσκεται 15 λεπτά μακριά με αυτοκίνητο. Το Best Western Kings Manor έχει δωρεάν χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο υπάρχει στάση το λεωφορείο που σας μεταφέρει εύκολα στο κέντρο της πόλης.
ΕΙΔΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
Single Room 590 €
Double Room 450 € 350 €
Επιπλέον ημέρα διαμονής 90€/άτομο (δίκλινο)
Επιπλέον ημέρα διαμονής 120€/άτομο (μονόκλινο)
You don't have permission to register