Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα με θέμα τον μαραθώνιο και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο το κόσμο, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένους αρχηγούς, συμμετοχή στους αγώνες και διαμονή.

Πρόσφατα Νέα

Ακολουθήστε μας:

Top
Image Alt

Μαραθώνιος Σικάγου 2024

O μαραθώνιος του Σικάγο προσελκύει μερικούς από τους καλύτερους δρομείς του κόσμου, καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα παγκοσμίως!

Μαραθώνιος Σικάγου 2024

2050€ ανά άτομο
10-14/10
18+ Ηλικία
BoA_chicagomar_h_rgb

Ο Μαραθώνιος του Σικάγο είναι ένας μαραθώνιος αγώνας που διεξάγεται κάθε Οκτώβριο στο Σικάγο του Ιλινόις και είναι ένας από τους έξι Abbott Marathon Majors Μαραθωνίους. Ακόμα, αποτελεί τον τέταρτον μεγαλύτερος αγώνας σε αριθμό τερματισάντων παγκοσμίως. Οι ετήσιοι μαραθώνιοι του Σικάγο διεξήχθησαν από το 1905 έως τη δεκαετία του 1920, αλλά ο πρώτος αγώνας της παρούσας σειράς έγινε στις 25 Σεπτεμβρίου 1977, με το αρχικό όνομα Mayor Daley Marathon, ο οποίος συγκέντρωσε ένα γήπεδο 4.200 δρομέων. Ο αγώνας διεξάγεται κάθε χρόνο έκτοτε, εκτός από το 1987 που διεξήχθη μόνο ένας ημιμαραθώνιος και το 2020 ως αποτέλεσμα της πανδημίας COVID-19. Έγινε ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους σύγχρονους αγώνες δρόμου μαραθωνίου στον κόσμο λόγω της εν πολλοίς γρήγορης και επίπεδης πορείας του που διευκολύνει την επιδίωξη προσωπικών ρεκόρ και παγκόσμιων ρεκόρ. Από το 2008, ο αγώνας χρηματοδοτείται και διοργανώνεται από την Bank of America και είναι επίσημα γνωστός ως Bank of America Chicago Marathon. Ο αγώνας περιορίζεται στους 45.000 δρομείς και μόνο οι δρομείς που τερματίζουν εντός 61⁄2 ωρών χρονομετρούνται επίσημα. 45.000 δρομείς κάθε χρόνο 1,7 εκατομμύρια εκτιμώμενοι ετήσιοι θεατές Εκπροσωπήθηκαν 50 πολιτείες των ΗΠΑ και περισσότερες από 100 χώρες Ο μαραθώνιος των 42.195μ περνά μέσα από 29 γειτονιές του Σικάγο.

Το 2019 είδαμε να σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ γυναικών με τον απίστευτο χρόνο των 2:14:00 της Brigit Kiskey από την Κένυα και το οποίο είναι το 4ο παγκόσμιο ρεκόρ που επιτυγχάνεται στην διαδρομή του διεθνή Μαραθώνιου του Σικάγο.

Στην διοργάνωση του 2023 ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ πραγματοποιήθηκε αυτή τη φορά στους άνδρες, με τον εξωπραγματικό χρόνο 2:00:35 του Κενυάτη Kelvin Kiptum Cheruiyot. Tέλος, στην κατηγορία των γυναικών σημειώθηκε νέο ρεκόρ διαδρομής και 2η καλύτερη επίδοση παγκοσμίως από την Sifan Hassan με χρόνο 2:13:44.

  • Ημερομηνία Μαραθωνίου: Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
  • Ώρα Έναρξης: 09.50
  • Είδος: Μαραθώνιος
  • Χρονικό Όριο Διαδρομής: 6,5 Ώρες
  • Συμμετέχοντες: 45.000 Αθλητές
  • Μέση Θερμοκρασία: 12 C°
  • Μέση Υγρασία: 58%
  • Ελάχιστο Όριο Ηλικίας: 18 Ετών

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

✔  Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών

✔  Κάτοικοι Ελλάδας

✔  Κάτοικοι άλλων χωρών, όταν δεν υπάρχει επίσημος ταξιδιωτικός πράκτορας ενός Μαραθωνίου

2 Reviews
  • Περιλαμβάνει
    Διαμονή
    Εξειδικευμένοι συνοδοί
    Κόστος συμμετοχής μαραθωνίου
    Μετάλλιο, δίπλωμα & προωθητικό υλικό
    Πρωινό
    Ταξιδιωτική ασφάλεια (εκτός τιμής πακέτου /συνίσταται ανεπιφύλακτα)
  • Δεν περιλαμβάνει
    Αεροπορικά εισιτήρια
    Δείπνο
    Μεσημεριανό
    Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο
    Μεταφορά στην εκκίνηση
    Προσωπικά έξοδα
    Φόροι αεροδρομίων

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

1
Αναχώρηση / Άφιξη / Προετοιμασία
Πρόγραμμα 1ης ημέρας: Φτάνουμε στο ξενοδοχείο το οποίο θα αποτελέσει τη βάση μας για τις επόμενες ημέρες. Σας υποδέχονται οι συνοδοί του Golden Marathon Tours. Τακτοποιούμε τα πράγματά μας και μετά το check in πηγαίνουμε στις εγκαταστάσεις του μαραθωνίου για να πάρουμε το υλικό του αγώνα.
2
Προπόνηση / Ελεύθερη Ώρα
Πρόγραμμα 2ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και κάνουμε μία πρωινή προπόνηση. Έπειτα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε τα αξιοθέατα στο όμορφο Σικάγο.
3
Προπόνηση / Ελεύθερη Ώρα
Πρόγραμμα 3ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και κάνουμε μία πρωινή προπόνηση. Έπειτα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε τα αξιοθέατα και την πόλη του Σικάγο.
4
Ημέρα Διεξαγωγής Μαραθώνιου
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Μεταφερόμαστε στο χώρο του αγώνα. Οι συνοδοί του Golden Marathon Tours σας οδηγούν στην εκκίνηση αν είστε αθλητής ή σας τοποθετούν σε ένα καλό σημείο με σκοπό τη παρακολούθηση του μαραθωνίου αν είστε συνοδός. Συμμετέχουμε στον αγώνα και έπειτα έχουμε ελεύθερη ώρα.
5
Τέλος Προγράμματος & Επιστροφή
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας μοιράζοντας όλοι μας τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε. Έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία μας ψώνια πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο.

Ας γνωρίσουμε τον Μαραθώνιο του Σικάγο

Ο μαραθώνιος του Σικάγου είναι ένας από τους six WORLD MARATHON MAJORS και είναι ένας από τους καλύτερους και γρηγορότερους μαραθώνιους του κόσμου! Το 2019 είδαμε να σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ γυναικών με τον απίστευτο χρόνο των 2:14:00 της Brigit Kiskey από την Κένυα και το οποίο είναι το 4 παγκόσμιο ρεκόρ που επιτυγχάνεται στην διαδρομή του διεθνή Μαραθώνιου του Σικάγο.
Υπάρχει τεράστια υποστήριξη από τους 1.7 εκατομ. θεατές σε όλη την διαδρομή, με τους οπαδούς του μαραθωνίου να πανηγυρίζουν κάθε δρομέα, σε κάθε γωνιά της διαδρομής καθώς διασχίζουν 29 γειτονιές της πόλης. Να προστεθεί ότι στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν ζωντανά συγκροτήματα κατά μήκος της διαδρομής για να σας ενθαρρύνουν στο δρόμο! Ο αγώνας ξεκινά και τελειώνει στο Grant Park και σας ταξιδεύει σε μια από τις πιο υπέροχες πόλεις του κόσμου.

Τιμοκατάλογος

Παρακάτω ακολουθούν οι τιμές του πακέτου ανάλογα το ξενοδοχείο της επιλογής σας, τον τύπο δωματίου και τη συμμετοχή σας στον μαραθώνιο:

RESIDENCE INN MAGNIFICENT MILE 4* ή  RESIDENCE IN CHICAGO DOWN TOWN

4*

Bonjour, και καλωσορίσατε στο κομψά ανακαινισμένο Sofitel Chicago Magnificent Mile. Παρέχουμε στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν τα καλύτερα του κέντρου του Σικάγο μέσα από τον δημιουργικά επανασχεδιασμένο γαλλικό μας φακό. Μέσα στους τοίχους μας από γυάλινο πρίσμα, μπορείτε να εξερευνήσετε τα πρόσφατα ανακαινισμένα και ντιζάιν δωμάτιά μας, το ανανεωμένο SoFit Fitness Center και το αποπνικτικό lounge σε επίπεδο λόμπι, το Le Bar. Λίγα λεπτά από τη λεωφόρο Michigan, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το Ινστιτούτο Τέχνης και τις μοντέρνες μπουτίκ. Σχεδιασμένο από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Jean-Paul Viguier, το ξενοδοχείο μας στο κέντρο του Σικάγο του Ιλινόις είναι ένα γυάλινο πρίσμα 32 ορόφων, με 415 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 33 πολυτελών σουιτών. Αγκαλιάστε το μοντέρνο ντιζάιν και την πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο του Σικάγο του Ιλινόις.
ΕΙΔΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ  ΚΟΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
Single Room 2900
Double Sharing Room (1bed) per runner 2050 950
Double Sharing Room (2beds) per runner 2150 990
Triple Sharing Room 1780 780
Quatraple Sharing Room 1680 680

You don't have permission to register