Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα με θέμα τον μαραθώνιο και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο το κόσμο, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένους αρχηγούς, συμμετοχή στους αγώνες και διαμονή.

Πρόσφατα Νέα

Ακολουθήστε μας:

Top
Image Alt

Μαραθώνιος Παρισιού 2024

Ένας γραφικός αγώνας μέσα σε μια όμορφη πόλη, που σας ξεναγεί σε πολλά φανταστικά αξιοθέατα!

Μαραθώνιος Παρισιού 2024

630€ ανά άτομο
05-08/04
18+ Ηλικία
paris-marathon-www.goldenmarathontours.gr-logo

Ο Μαραθώνιος του Παρισιού, ο μεγαλύτερος της Ευρώπης και ένας από τους καλύτερους μαραθώνιους της κόσμου, θα επιστρέψει την Κυριακή 7 Απριλίου 2024. Η διαδρομή ξεκινά από την εμβληματική Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και η περιοχή τερματισμού βρίσκεται στη λεωφόρο Foch, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου. Η διαδρομή μαραθωνίου περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα παγκοσμίως διάσημα ορόσημα του Παρισιού, όπως η Αψίδα του Θριάμβου, η Βαστίλη, ο καθεδρικός ναός της Παναγίας των Παρισίων και ο Πύργος του Άιφελ.

  • Ημερομηνία Μαραθωνίου: Κυριακή 7 Απριλίου 2024
  • Ώρα Έναρξης: 09.00
  • Είδος: Μαραθώνιος
  • Χρονικό Όριο Διαδρομής: 6,5 Ώρες
  • Συμμετέχοντες: 55.000 Αθλητές
  • Μέση Θερμοκρασία: 15 C°
  • Μέση Υγρασία: 82%
  • Ελάχιστο Όριο Ηλικίας: 18 Ετών

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

✔  Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών

✔  Κάτοικοι Ελλάδας

✔  Κάτοικοι άλλων χωρών.

0 Reviews
  • Περιλαμβάνει
    Διαμονή
    Εξειδικευμένοι συνοδοί
    Κόστος συμμετοχής μαραθωνίου
    Μετάλλιο, δίπλωμα & προωθητικό υλικό
    Πρωινό
    Ταξιδιωτική ασφάλεια (εκτός τιμής πακέτου /συνίσταται ανεπιφύλακτα)
  • Δεν περιλαμβάνει
    Αεροπορικά εισιτήρια
    Δείπνο
    Μεσημεριανό
    Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο
    Μεταφορά στην εκκίνηση
    Προσωπικά έξοδα
    Φόροι αεροδρομίων

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

1
Αναχώρηση / Άφιξη / Προετοιμασία
Πρόγραμμα 1ης ημέρας: Φτάνουμε στο ξενοδοχείο το οποίο θα αποτελέσει τη βάση μας για τις επόμενες ημέρες. Σας υποδέχονται οι συνοδοί του Golden Marathon Tours. Τακτοποιούμε τα πράγματά μας και μετά το check in πηγαίνουμε στις εγκαταστάσεις του μαραθωνίου για να πάρουμε το υλικό του αγώνα.
2
Προπόνηση / Ελεύθερη Ώρα
Πρόγραμμα 2ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και κάνουμε μία πρωινή προπόνηση. Έπειτα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε τα αξιοθέατα και την πόλη του Παρισιού.
3
Ημέρα Διεξαγωγής Μαραθώνιου
Πρόγραμμα 3ης ημέρας: Μεταφερόμαστε στο χώρο του αγώνα. Οι συνοδοί του Golden Marathon Tours σας οδηγούν στην εκκίνηση αν είστε αθλητής ή σας τοποθετούν σε ένα καλό σημείο με σκοπό τη παρακολούθηση του μαραθωνίου αν είστε συνοδός. Συμμετέχουμε στον αγώνα και έπειτα έχουμε ελεύθερη ώρα.
4
Τέλος Προγράμματος & Επιστροφή
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας μοιράζοντας όλοι μας τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε. Έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία μας ψώνια πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο.

Ας γνωρίσουμε τoν Μαραθώνιο του Παρισιού

Ο Μαραθώνιος του Παρισιού ιδρύθηκε το 1977 κατά την έναρξη μιας τρέλας για διεθνείς μαραθώνιους της μεγάλης πόλης. Το Παρίσι φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή γεγονότα του είδους του στην Ευρώπη, χάρη στο δέλεαρ της ρομαντικής πόλης και την αφθονία της εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής.
Ο Schneider Electric Marathon de Paris είναι τώρα ένας από τους μεγαλύτερους μαραθώνιους στον κόσμο, τόσο για το μέγεθος των συμμετοχών του όσο και για τις επιδόσεις των δρομέων του. Κάθε τερματίσαντας έρχεται σπίτι με απίστευτες αναμνήσεις. Σχεδόν 145 εθνικότητες και 55.000 δρομείς έρχονται να αντιμετωπίσουν την πιο μυθική πειθαρχία μεγάλων αποστάσεων στον αθλητισμό. Τον Απρίλιο, αυτός ο αγώνας διασχίζει όλο το Παρίσι, ξεκινώντας από τα Ηλύσια Πεδία, το Bois de Vincennes και το Boulogne, προσφέρει ένα ασύγκριτο σκηνικό, με καταπληκτική θέα και ορόσημα σε όλη τη διαδρομή.
Διασχίστε τις πιο διάσημες λεωφόρους της γαλλικής πρωτεύουσας. Από τους πρόποδες της Αψίδας του Θριάμβου η διαδρομή κατευθύνεται προς την Place de la Concorde. Από τη Rue de Rivoli σκουπίζετε την Place de la Bastille. Θα σας συνεπάρει μια ματιά στο πράσινο στο Bois de Vincennes με θέα στον Πύργο του Άιφελ προτού κατευθυνθείτε προς τη γραμμή τερματισμού στη λεωφόρο Foch. Κάθε χρόνο, αυτό το μοναδικό και εντυπωσιακό περιβάλλον προσελκύει όλο και περισσότερους μαραθωνοδρόμους . Υπάρχουν πλέον περισσότεροι από 23.000 δρομείς από το εξωτερικό, που αποτελούν το 40% των συμμετεχόντων.

Τιμοκατάλογος

Παρακάτω ακολουθούν οι τιμές του πακέτου ανάλογα τον τύπο δωματίου που θέλετε να επιλέξετε και τη συμμετοχή σας στον μαραθώνιο:

NOVOTEL PARIS CENTRE TOUR EIFFEL ****

Με θέα στον Σηκουάνα, το εύκολα αναγνωρίσιμο και προσβάσιμο Novotel Centre Paris Tour Eiffel προσφέρει εκπληκτική θέα στον ποταμό και την πρωτεύουσα. Ιδανικό για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο ή οικογενειακή διαμονή, φροντίζουμε επίσης για επαγγελματικές συναντήσεις με 30 αίθουσες συσκέψεων και ένα αμφιθέατρο. Το γυμναστήριο μας με θερμαινόμενη πισίνα και σάουνα, το μπαρ και το γκουρμέ ιαπωνικό εστιατόριο Le Benkay είναι διαθέσιμα για χαλαρωτικά διαλείμματα.
Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τον Πύργο του Άιφελ και ακριβώς δίπλα στο εμπορικό κέντρο Beaugrenelle. Οι κοντινές γραμμές 6 και 10 του μετρό, το RER C και διάφορες στάσεις λεωφορείων σας παρέχουν εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μπορείτε να βρίσκεστε στο σιδηροδρομικό σταθμό Montparnasse σε 20 λεπτά και να εξερευνήσετε την υπόλοιπη πρωτεύουσα, συμπεριλαμβανομένης της Αψίδας του Θριάμβου και των Ηλυσίων Πεδίων, που είναι επίσης 20 λεπτά μακριά.
Σε ιδανική τοποθεσία, λίγα μόλις λεπτά από τον Πύργο του Άιφελ. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται κοντά στη γραμμή RER C και σε διάφορους σταθμούς του μετρό. Μπορείτε να φτάσετε γρήγορα στο Les Invalides, στο Trocadéro και στα κορυφαία μνημεία που πρέπει να δείτε.
 
ΕΙΔΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
Single Room 820 €
Double Room 630 € 380 €
 
Επιπλέον ημέρα διαμονής (μονόκλινο): 220€/άτομο Επιπλέον ημέρα διαμονής (δίκλινο): 120€/άτομο
You don't have permission to register