Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα με θέμα τον μαραθώνιο και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο το κόσμο, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένους αρχηγούς, συμμετοχή στους αγώνες και διαμονή.

Πρόσφατα Νέα

Ακολουθήστε μας:

Top
Image Alt

Μαραθώνιος Πράγας 2024

Μια παραμυθένια διαδρομή στην μαγευτική πόλη της Πράγας που θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία ζωής!

Μαραθώνιος Πράγας 2024

390€ ανά άτομο
03-06/05
18+ Ηλικία
thumbnail

Ο Volkswagen Prague Marathon στην μαγευτική πόλη της Πράγας αποτελεί μια παραμυθένια διαδρομή, χαρίζοντάς σε όλους τους δρομείς μια μοναδική εμπειρία ζωής.

  • Ημερομηνία Μαραθωνίου: Κυριακή 5 Μαϊου 2024
  • Ώρα Έναρξης: 09.00
  • Είδος: Μαραθώνιος
  • Χρονικό Όριο Διαδρομής: 6,5 Ώρες
  • Συμμετέχοντες: 10.000 Αθλητές
  • Μέση Θερμοκρασία: 14 C°
  • Μέση Υγρασία: 80%
  • Ελάχιστο Όριο Ηλικίας: 18 Ετών

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

✔  Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών

✔  Κάτοικοι Ελλάδας

✔  Κάτοικοι άλλων χωρών.

0 Reviews
  • Περιλαμβάνει
    Διαμονή
    Εξειδικευμένοι συνοδοί
    Κόστος συμμετοχής μαραθωνίου
    Μετάλλιο, δίπλωμα & προωθητικό υλικό
    Πρωινό
    Ταξιδιωτική ασφάλεια (εκτός τιμής πακέτου /συνίσταται ανεπιφύλακτα)
  • Δεν περιλαμβάνει
    Αεροπορικά εισιτήρια
    Δείπνο
    Μεσημεριανό
    Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο
    Μεταφορά στην εκκίνηση
    Προσωπικά έξοδα
    Φόροι αεροδρομίων

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

1
Αναχώρηση / Άφιξη / Προετοιμασία
Πρόγραμμα 1ης ημέρας: Φτάνουμε στο ξενοδοχείο το οποίο θα αποτελέσει τη βάση μας για τις επόμενες ημέρες. Σας υποδέχονται οι συνοδοί του Golden Marathon Tours. Τακτοποιούμε τα πράγματά μας και μετά το check in πηγαίνουμε στις εγκαταστάσεις του μαραθωνίου για να πάρουμε το υλικό του αγώνα.
2
Προπόνηση / Ελεύθερη Ώρα
Πρόγραμμα 2ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και κάνουμε μία πρωινή προπόνηση. Έπειτα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε τα αξιοθέατα και τη πόλη της Πράγας.
3
Ημέρα Διεξαγωγής Μαραθώνιου
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Μεταφερόμαστε στο χώρο του αγώνα. Οι συνοδοί του Golden Marathon Tours σας οδηγούν στην εκκίνηση αν είστε αθλητής ή σας τοποθετούν σε ένα καλό σημείο με σκοπό τη παρακολούθηση του μαραθωνίου αν είστε συνοδός. Συμμετέχουμε στον αγώνα και έπειτα έχουμε ελεύθερη ώρα.
4
Τέλος Προγράμματος & Επιστροφή
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας μοιράζοντας όλοι μας τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε. Έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία μας ψώνια πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο.

Ας γνωρίσουμε το Μαραθώνιο της Πράγας

Ο Volkswagen Prague Marathon στην μαγευτική πόλη της Πράγας αποτελεί μια παραμυθένια διαδρομή, χαρίζοντάς σε όλους τους δρομείς μια μοναδική εμπειρία ζωής.
Η πόλη είναι γεμάτη από ιστορικές πλατείες, μουσεία, παραδοσιακές εκκλησίες, εντυπωσιακά κτίρια και γέφυρες!
Ο αγώνας αρχίζει και τελειώνει στην περίφημη πλατεία της Παλιάς Πόλης ακριβώς κάτω από το Αστρονομικό Ρολόι. Η πορεία περνάει μέσα από το μεσαιωνικό κέντρο της Πράγας και από άλλα πολλά ιστορικά αξιοθέατα!

Τιμοκατάλογος

Παρακάτω ακολουθούν οι τιμές του πακέτου ανάλογα τον τύπο δωματίου που θέλετε να επιλέξετε και τη συμμετοχή σας στον μαραθώνιο:

Vienna House Andel's Prague ****

Το Vienna House Andel´s Prague βρίσκεται στη δημοφιλή συνοικία Andel και είναι ένας γνήσιος εκπρόσωπος του ντιζάιν, της μοντέρνας αρχιτεκτονικής και των ανέσεων. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, μπάνιο και δορυφορική τηλεόραση. Τα διαμερίσματα και τα στούντιο περιλαμβάνουν επίσης μικρή κουζίνα, πολύ μεγάλα κρεβάτια και καθιστικό.
Το Restaurant Delight σερβίρει πρωινό σε επισκέπτες και μη επισκέπτες, με δελεαστική ποικιλία τοπικών φαγητών. Το Oscar’s Bar & Brasserie είναι ανοιχτό καθημερινά και προσφέρει πρωινά σνακ, μεσημεριανό γεύμα, απογευματινό τσάι με συνοδευτικά και γκουρμέ δείπνο.
Μπορείτε να ασκηθείτε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, να χαλαρώσετε στη σάουνα, στο σολάριουμ και το ατμόλουτρο ή να επισκεφθείτε το διπλανό σαλόνι ομορφιάς και κομμωτήριο.
Το Vienna House Andel’s Prague περιβάλλεται από πεζόδρομους με καφετέριες και εστιατόρια, ενώ το δημοφιλές εμπορικό κέντρο Andel Shopping MalI απέχει μόλις λίγα βήματα. Από τον σταθμό Andel του μετρό και τις γραμμές του τραμ, μπορείτε εύκολα να εξερευνήσετε την πόλη. Η παλιά πόλη και το κέντρο της πόλης είναι εύκολα προσβάσιμα μέσα σε 5 λεπτά.
ΕΙΔΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
Μονόκλινο 520 €
Δίκλινο 390 € (1 κρεβάτι) 450 € (2 κρεβάτια) 300 €
Επιπλέον ημέρα διαμονής (μονόκλινο): 215€/άτομο Επιπλέον ημέρα διαμονής (δίκλινο): 120€/άτομο
You don't have permission to register