Ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα με θέμα τον μαραθώνιο και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο το κόσμο, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένους αρχηγούς, συμμετοχή στους αγώνες και διαμονή.

Πρόσφατα Νέα

Ακολουθήστε μας:

Top
Image Alt

Μαραθώνιος Βαλένθιας 2024

Στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας πραγματοποιείται ο μεγαλύτερος μαραθώνιο της χώρας και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο!

Μαραθώνιος Βαλένθιας 2024

480€ ανά άτομο
29/11-02/12
18+ Ηλικία
medio-maraton-valencia-2016-cartel

Η Βαλένθια αποτελεί έναν μαγευτικό συνδυασμό σύγχρονης αρχιτεκτονικής και μεσαιωνικής μαγείας. Στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας πραγματοποιείται ο μεγαλύτερος μαραθώνιος της χώρας και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο!

Η εντελώς επίπεδη διαδρομή της και η ιδανική θερμοκρασία μεταξύ 13-17 βαθμών είναι η τέλεια πρόκληση για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας!

  • Ημερομηνία Μαραθωνίου: Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2024
  • Ώρα Έναρξης: 09.00
  • Είδος: Μαραθώνιος
  • Χρονικό Όριο Διαδρομής: 7 Ώρες
  • Συμμετέχοντες: 30.000 Αθλητές
  • Μέση Θερμοκρασία: 14 C°
  • Μέση Υγρασία: 60%
  • Ελάχιστο Όριο Ηλικίας: 18 Ετών

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

✔  Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών

✔  Κάτοικοι Ελλάδας

✔  Κάτοικοι άλλων χωρών

1 Review
  • Περιλαμβάνει
    Διαμονή
    Εξειδικευμένοι συνοδοί
    Κόστος συμμετοχής μαραθωνίου
    Μετάλλιο, δίπλωμα & προωθητικό υλικό
    Πρωινό
    Ταξιδιωτική ασφάλεια (εκτός τιμής πακέτου /συνίσταται ανεπιφύλακτα)
  • Δεν περιλαμβάνει
    Αεροπορικά εισιτήρια
    Δείπνο
    Μεσημεριανό
    Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο
    Μεταφορά στην εκκίνηση
    Προσωπικά έξοδα
    Φόροι αεροδρομίων

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

1
Αναχώρηση / Άφιξη / Προετοιμασία
Πρόγραμμα 1ης ημέρας: Φτάνουμε στο ξενοδοχείο το οποίο θα αποτελέσει τη βάση μας για τις επόμενες ημέρες. Σας υποδέχονται οι συνοδοί του Golden Marathon Tours. Τακτοποιούμε τα πράγματά μας και μετά το check in πηγαίνουμε στις εγκαταστάσεις του μαραθωνίου για να πάρουμε το υλικό του αγώνα.
2
Προπόνηση / Ελεύθερη Ώρα
Πρόγραμμα 2ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και κάνουμε μία πρωινή προπόνηση. Έπειτα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε τα αξιοθέατα και τη πόλη της Βαλένθια.
3
Ημέρα Διεξαγωγής Μαραθώνιου
Πρόγραμμα 3ης ημέρας: Μεταφερόμαστε στο χώρο του αγώνα. Οι συνοδοί του Golden Marathon Tours σας οδηγούν στην εκκίνηση αν είστε αθλητής ή σας τοποθετούν σε ένα καλό σημείο με σκοπό τη παρακολούθηση του μαραθωνίου αν είστε συνοδός. Συμμετέχουμε στον αγώνα και έπειτα έχουμε ελεύθερη ώρα.
4
Τέλος Προγράμματος & Επιστροφή
Πρόγραμμα 4ης ημέρας: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας μοιράζοντας όλοι μας τη μοναδική εμπειρία που ζήσαμε. Έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία μας ψώνια πριν αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο.

Ας γνωρίσουμε τη Βαλένθια

Η Βαλένθια, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, είναι ένας μαγευτικός συνδυασμός σύγχρονης αρχιτεκτονικής και μεσαιωνικής μαγείας! Μια μίξη από παλιά και νέα κτίρια τη χαρακτηρίζει, χαρίζοντας της μια πραγματικά ιδιαίτερη, ολόδικη της αίσθηση. Αυτοί είναι οι λόγοι που θα σας κάνουν να θέλετε να την επισκεφτείτε.
Από τα μεσαιωνικά κάστρα μέχρι τα μοντέρνας και art deco αισθητικής αρχιτεκτονήματα, από μικρά μαγαζάκια έως μεγάλα εμπορικά και µε δυνατό χαρτί τις πολλές και ποιοτικές επιλογές σε φαγητό & διασκέδαση, η Βαλένθια είναι μια πόλη που τα έχει όλα!
Χτισμένος σε έναν αρχαίο ρωμαϊκό ναό και ένα πρώην μαυριτανικό τέμενος, ο καθεδρικός ναός της Βαλένθια είναι ένα συνονθύλευμα γοτθικής, αναγεννησιακής και μπαρόκ αρχιτεκτονικής. Μάλιστα, λέγεται ότι εκεί βρίσκεται το Άγιο Δισκοπότηρο (το ίδιο που υπήρχε στο Μυστικό Δείπνο).
Δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τη Βαλένθια χωρίς να κάνετε μια βόλτα και φυσικά να εντυπωσιαστείτε από την Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών. Αυτό το υπερσύγχρονο επιστημονικό και πολιτιστικό συγκρότημα – γνωστό ως Ciudad de las Artes y las Ciencias – είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και ένα από τα πιο ιδιαίτερα και εμβληματικά αρχιτεκτονήματα παγκοσμίως, το οποίο φυσικά έχει αναδειχθεί σε σύμβολο της πόλης! Εκτείνεται σε μια έκταση μόλις δύο χιλιομέτρων και αποτελείται από μια ομάδα μόλις έξι φουτουριστικών κατασκευών – οι περισσότερες από τις οποίες σχεδιάστηκαν από τον κορυφαίο αρχιτέκτονα Santiago Calatrava.
Πηγή: Βαλένθια: 10 λόγοι που θα σας κάνουν να την αγαπήσετε!

Τιμοκατάλογος

Παρακάτω ακολουθούν οι τιμές του πακέτου ανάλογα το ξενοδοχείο της επιλογής σας, τον τύπο δωματίου και τη συμμετοχή σας στον μαραθώνιο:

Hotel Eurostars Acteon ****

Το Eurostars Acteón απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από την Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών της Βαλένθια. Δωρεάν Wi-Fi διατίθεται στο ξενοδοχείο.
Τα ευρύχωρα, ηχομονωμένα δωμάτια διαθέτουν μεγάλα παράθυρα. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν επίσης δορυφορική τηλεόραση, επιφάνεια εργασίας και θυρίδα ασφαλείας. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με μπανιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών και ζεστή κρεμάστρα για πετσέτες.
Το εστιατόριο σερβίρει μεσογειακή κουζίνα και υπάρχει ένα καφέ-μπαρ. Προσφέρει καθημερινό πρωινό σε μπουφέ και διατίθεται υπηρεσία δωματίου. Οι επισκέπτες λαμβάνουν ένα ποτό καλωσορίσματος.
Το Eurostars Acteón διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, όπου παρέχεται υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων ή ποδηλάτων. Ο χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμος με επιπλέον χρέωση.
Τα λεωφορεία για το κέντρο της Βαλένθια, 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, κάνουν στάση μπροστά από το ξενοδοχείο και ο σταθμός Ayora του μετρό απέχει 650 μέτρα. Η παραλία Playa de La Malvarrosa και η μαρίνα Juan Carlos I απέχουν περίπου 3 λεπτά με το αυτοκίνητο. Τα εμπορικά κέντρα Aqua και El Saler απέχουν 15 λεπτά με τα πόδια.
ΕΙΔΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
Single Room 780 €
Double Room 590 € 380 €
You don't have permission to register